Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В Ковельській виховній колонії також відзначали новорічно-різдвяні свята

Волинь-нова

В Ковельській виховній колонії також відзначали новорічно-різдвяні свята

В державній установі працівники доклали всіх зусиль, щоб створити святкову атмосферу для засуджених

Протягом святкових днів засуджені переглянули святкові телепередачі. З ними проведено виховні години щодо святкування новорічних і різдвяних свят, йдеться у повідомленні  Ковельської виховної колонії у «Фейсбуці».

Напередодні Різдва благочинний Свято – Введенського храму м.Ковель отець Василь провів святкові богослужіння. Всі бажаючі мали змогу приступити до обряду сповіді та причастя. Засуджені, які беруть участь в самодіяльних гуртках, виступили із концертами та виконали колядки. Також представники Волинського обʼєднання церков Християн Віри Євангельської провели духовні бесіди із засудженими та подарували фрукти та солодощі, продемонстрували виставу на Різдвяну тематику.

Засуджені, які беруть участь в самодіяльних гуртках, виступили із концертами та виконали колядки.

Для них проведено фізкультурно-оздоровчі заходи: турніри з настільного тенісу, змагання з шахів та шашок, міні - футболу. Проведено змагання з волейболу між командою засуджених та аматорською командою представників РО місії «Благовістя». В масштабах відділень соціально-психологічної служби було проведено вікторину на краще знання традицій та звичаїв українського народу. Установу також відвідали представники громадської організації «Найщасливіша», продемонстрували виставу лялькового театру «Капітошка» та подарували солодкі подарунки. В рамках заходу вихованці Недільної школи Свято – Введенського храму м.Ковель продемонстрували концерт на різдвяну тематику «Вертеп», в який увійшли пісні релігійного змісту. Засудженим було показано виставу про Різдво Ісуса Христа за біблійними мотивами.

Telegram Channel