Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що робить Володимир Гунчик у Києві?

Волинська ОДА

Що робить Володимир Гунчик у Києві?

Голова облдержадміністрації перебуває у відрядженні в столиці

На зустрічі із Віце-прем’єр-міністром – Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадієм Зубком Володимир Гунчик обговорять перспективу виділення субвенції з Державного бюджету на погашення заборгованості щодо субсидій теплопостачальним організаціям, розрахунків за різницю у тарифах. Окрім того, говоритимуть про подальшу координацію роботи Кабінету Міністрів України, облдержадміністрації та об’єднаних територіальних громад краю.

Із Віце-прем’єр-міністром України Володимиром Кістіоном розглянуть плани ремонту і відновлення доріг у Волинській області на 2018-ий рік, роботу транспортної інспекції у частині експлуатації автошляхів та контролю за ваговими перевезеннями.  

Із Віце-прем’єр-міністром України Володимиром Кістіоном розглянуть плани ремонту і відновлення доріг у Волинській області на 2018-ий рік, роботу транспортної інспекції у частині експлуатації автошляхів та контролю за ваговими перевезеннями. Володимир Петрович також поінформує урядовця про реальний стан справ на волинських шахтах.

Про результати проведеної утилізації тваринних рештків на Ковельській філії ДП «Укрветсанзавод» та виконання розпорядження Кабміну від 31 травня 2017 рокуголова облдержадміністрації доповість Першому віце-прем’єр міністру – Міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву. Володимир Гунчик також зустрінеться із керівництвом Укравтодору, аби узгодити перелік доріг, які ремонтуватимуть та відновлюватимуть у межах області вже цьогоріч.

Іван Степанюк

Telegram Channel