Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Різдвяна зустріч із воїнами АТО у Ковелі

Волинь-нова

Різдвяна зустріч із воїнами АТО у Ковелі

Церковна громада Свято-Благовіщенського собору УПЦ КП та його настоятель Василь Мичко запросили бійців членів їх сімей на вечір «У дружньому колі»

На Ковельщині церковна громада Свято-Благовіщенського собору УПЦ КП та його настоятель Василь Мичко, який є депутатом районної ради, добре відома своїми благодійними справами і патріотичними акціями.

Волонтер Корпусу миру США в Україні Кесіді Кремтон почастувала присутніх традиційним американським різдвяним пирогом, якого разом із нею готували «мама» Тетяна Москалик і «сестра» Олександра, в яких мешкає гостя з-за океану. 

Ось і нещодавно сюди запросили учасників АТО та членів їх сімей на Різдвяну зустріч, яку назвали «У дружньому колі». Коло це вийшло по-справжньому дружнім і доброзичливим, адже до нього долучилися члени міськрайонного осередку громадської організації «Військові капелани Волині», духовенство храму, волонтери ГО «Зігрій душу», «Велика ідея», працівники міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У той вечір тут лунали колядки, щедрівки, молитви за мир і спокій в Україні, щасливе повернення захисників рідної землі додому. Волонтери Анна Лисакова і Людмила Зубарєва висловили свою підтримку сім’ям учасників АТО та запевнили про свою допомогу їм і надалі.

Для дітей військових накрили святковий «солодкий стіл». Приємно вразила всіх волонтер Корпусу миру США в Україні Кесіді Кремтон, яка почастувала присутніх традиційним американським різдвяним пирогом, якого разом із нею готували «мама» Тетяна Москалик і «сестра» Олександра, в яких мешкає гостя з-за океану.

Іван Ковельський

Telegram Channel