Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Українка стала підприємцем року в Словаччині

Волинь-нова

Українка стала підприємцем року в Словаччині

Урочиста церемонія нагородження пройшла 10 січня в Братиславі під патронатом прем’єр-міністра Роберта Фіцо та Словацької бізнес-агенції

Українка Ольга Бусо родом із Закарпаття здобула титули «підприємець-інноватор» та «абсолютний переможець» у престижному національному конкурсі «Бізнес-леді Словаччини».

Титул «абсолютного переможця» Бусо отримала за успіхи в бізнесі, оскільки вона є засновником 12 компаній у кількох країнах.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Mukachevo.net.

Титул «найкращого інноватора» Бусо отримала за власний стартап «Квіти любові». Це сервіс продажу та доставки квітів, який дозволяє отримувати букети у подарунок до весілля чи ювілею упродовж цілого року.

«Ідея такого сервісу виникла, коли я побувала на кількох весіллях і побачила, що стається з усіма тими квітами, які дарують нареченій. Тож подумала, чому б не створити можливість, аби наречена отримувала ці ж квіти не відразу від усіх гостей, а протягом усього року від конкретного гостя в конкретний час», – розповіла історію зародження стартапу та його суть Ольга Бусо.

Титул «абсолютного переможця» Бусо отримала за успіхи в бізнесі, оскільки вона є засновником 12 компаній у кількох країнах.

Власною справою українка почала займатися з 2012 року після переїзду до Словаччини на навчання. Її першим бізнесом став бутик українського бренду «Must Have» у Братиславі.

Конкурс «Бізнес-леді Словаччини» проводиться 18 років поспіль. Його мета - мотивувати жінок Словаччини, які вирішили займатися бізнесом, та нагородити найкращих за підсумками року.

Telegram Channel