Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
17 січня затримали 5-х осіб із хабарами майже у 350 тисяч гривень

Волинь-нова

17 січня затримали 5-х осіб із хабарами майже у 350 тисяч гривень

Заходи з викриття хабарників проводились на території 4-х регіонів

Кошти одержували не тільки у грошовому еквіваленті, але і у вигляді мобільних телефонів, повідомляє Департамент захисту економіки Нацполіції України.

Серед затриманих голова комісії з земельних відносин, начальник відділу та головний спеціаліст РДА, комунальник та громадянин, який намагався підкупити поліцейського.

Працівники Управління захисту економіки у місті Києві, слідства за процесуального керівництва прокуратури затримали заступника директора комунального підприємства та головного спеціаліста однієї з РДА. Разом вони організували «кришування» МАФів. Щоб торговельні точки не демонтували, одержували щомісяця 6 тисяч гривень неправомірної вигоди. Задокументовано одержання фігурантами справи від підприємця хабарів на загальну суму 18 тисяч гривень.

#ВОЛИНЬ

Оперативники Управління захисту економіки у Волинській області , слідчі Поліція Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали місцевого мешканця під час спроби дачі хабара поліцейському. Він запропонував 10 тисяч гривень за не складання відносно нього адмінпротоколу та повернення вилучених коштів.
Раніше працівники обласного управління захисту економіки викрили громадянина у незаконних валютних операціях. За лояльність до нього з боку правоохоронців запропонував їм 10 тисяч гривень. За що і був затриманий. На даний час вирішується питання про повідомлення правопорушнику про підозру за ст. 369 КК України

#ЧЕРНІГІВ

Начальник відділу однієї з районних державних адміністрації за 20 тисяч гривень погодився надати в оренду майно. Проте, замість грошей йому повинні були надати мобільний телефон. Під час одержання предмету злочину його затримали оперативники Управління захисту економіки в Чернігівській області, слідчі Поліція Чернігівщини за процесуальним керівництвом обласної прокуратури

#ЛЬВІВ

Голова комісії з питань земельних відносин, будівництва та архітектури задля власного збагачення організував систему поборів з громадян. За вирішення питань щодо виділення земельних ділянок вимагав та одержував неправомірну вигоду. Визначені ним суми перераховувались на банківський рахунок. Загальна сума хабарів, які він одержав, становить майже 300 тисяч гривень.

Telegram Channel