Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
  Продали все, щоб насолоджуватись життям

Волинь-нова

Продали все, щоб насолоджуватись життям

Сім’я з двома дітьми подорожують світом

Подружжя вирішило пожертвувати буденним життям, щоб більше часу проводити разом та приділяти увагу дітям, пивідомляє ТСН.

Клер та Ендрю Бранс раніше жили в Австралії, але вирішили відмовитись від звичного життя та вирушити в кругосвітню подорож, щоб і вони, і діти отримували масу вражень та бачили цікаві куточки планети.

Одна з причин, що підштовхнула до такого рішення – і Клер, і Ендрю втратили власних батьків, коли були маленькими. І вирішили більше часу присвячувати дітям та спільному відпочинку.

Вони перевели дітей на дистанційне навчання, продали дім, автомобілі та меблі, а речі віддали на благочинність щоб подорожувати. Така ідея з’явилась у них 2016-го року коли сім’я повернулась із закордонної мандрівки. Всі були в захваті від подорожі та хотіли більше часу проводити в нових небачених місцях разом. Одна з причин, що підштовхнула до такого рішення – і Клер, і Ендрю втратили власних батьків, коли були маленькими. Вони вирішили, що варто більше часу присвячувати дітям та спільному відпочинку. Відтак подружжя детально спланувало, як цей задум можна втілити в життя.

 

Зараз сім’я мандрує країнами південної Азії. Тут вони вже відвідали В’єтнам, Тайланд та Камбоджу, а нині вивчають Малайзію. Найближчим часом відчайдушні австралійці поїдуть до Японії і Китаю, перш ніж мандрувати Європою. Клер й Ендрю щасливі від того, що подружнє життя та двоє дітей не заважають їм робити шалені вчинки, подорожувати та насолоджуватись життям.

«Звісно, ми інколи сваримось та не можемо дійти згоди, але це трапляється не частіше ніж було вдома, у Австралії», - розповідає Клер Бранс. Чоловік, дружина і їх діти намагають у всьому знаходити компроміси, а за обідом дякують Богу за їжу, за те що вони є один в одного та за гарне життя.

 
 
 

 

Telegram Channel