Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Благочинний з Кримного отримав високу церковну нагороду

Волинь-нова

Благочинний з Кримного отримав високу церковну нагороду

Отцю Сергію Никонюку вручили Орден преподобного Іова Почаївського

Високу відзнаку вручив митрополит Володимир-Волинський та Ковельський Володимир як підсумок 20-річній священицькій службі. А чудовою нагодою став 40-літній ювілей благочинного, - пише Вижівка. Район.

16 січня привітати шанованого ювіляра та помолитися за його здоров’я зібралася православна громада Кримного, священослужителі благочиння, духовні наставники, чимала родина та друзі. Святкове богослужіння очолив митрополит Володимир-Волинський та Ковельський Володимир у співслужінні благочинних маневицького, старовижівського та кримненського благочинь, численного духовенства.

«Ваша дорога всіяна прекрасними трудами і стараннями. І дай Бог Вам сил та наснаги наступні десятиліття провести в молитві та праці. Щоб Ви всім серцем відчували Бога, возносячи руки біля престолу Господнього », – побажав ювіляру Владика Володимир та від імені Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вручив Орден преподобного Іова Почаївського ІІ ступеня.

Високою церковною нагородою була відзначена і дружина кримненського благочинного Марія Никонюк. За смиренну багаторічну працю, підтримку та опору в пастирському служінні чоловіка митрополит Володимир вручив матушці Орден Святої рівноапостольної княгині Ольги. Ця нагорода вважається однією з найвищих, якими православна церква відзначає жінок.

 

 

 

Telegram Channel