Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чому шукали Мар’ю-Волю Факти ІСТV?

Волинь-нова

Чому шукали Мар’ю-Волю Факти ІСТV?

Київські журналісти приїхали в це  село  на прохання його ж  мешканців

Днями на каналі Факти ІСТV з’явився відеоролик про село Мар’я- Воля Зимнівської ОТГ. Київські журналісти приїхали в це  село  на прохання його ж  мешканців, але не тому, щоб його рекламувати.

Щоб відремонтувати цю дорогу, як й інші у районі, котрі не бачили благоустрою більше 20 років, потрібні чималі кошти. Але де їх взяти?

«Люди ходять по коліна у багнюці – на Волині це село ізольоване від світу. Ні дороги, ні освітлення, і навіть жоден автобус не їздить. Оминати болото та стрибати ямами доводиться чотири кілометри від сусіднього Сельця. Дістатися роботи, школи чи садка людям дуже складно», – розповідається на сайті ICTV.

У селі проживає понад вісім десятків жителів, котрі переймаються цією проблемою й з цього приводу уже не раз зверталися у різні інстанції. Щоб відремонтувати цю дорогу, як й інші у районі, котрі не бачили благоустрою більше 20 років, потрібні чималі кошти. Але де їх взяти? - пише з цього приводу місцеве видання «Слово правди» і цитує голову Зимнівської ОТГ В’ячеслава Католика: «Кожного року виділяємо на дорожню інфраструктуру понад три мільйони гривень, але цього не достатньо. У 2018-у плануємо відремонтувати кілометр дороги в Сельці».

Тож про Мар'ю-Волю поки що у планах не йдеться.

Telegram Channel