Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
АНОНС: : як святкуватимуть волиняни День Соборності України?

Волинь-нова

АНОНС: : як святкуватимуть волиняни День Соборності України?

Урочисті заходи з нагоди свята відбудуться у всіх куточках країни.

22 січня 2018 року в Україні відзначатимуть День Соборності.

Саме цього дня 99 років тому на площі перед Софією Київською  відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів – урочисто проголосили Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Тож урочисті заходи з нагоди свята відбудуться у всіх куточках країни.

Заплановано покладання квітів до пам’ятників: Борцям за волю і незалежність України, Першому Президенту України Михайлу Грушевському, а також пам’ятних знаків: Генералу Алмазову та Літунам УНР.

22 січня об 11 годині на Київському майдані, біля пам’ятника Борцям за волю і незалежність України відбудеться спільна молитва за мир та спокій в державі. Окрім того, заплановано покладання квітів до пам’ятників: Борцям за волю і незалежність України, Першому Президенту України Михайлу Грушевському, а також пам’ятних знаків: Генералу Алмазову та Літунам УНР.

Разом із тим, о 15 годині в приміщенні Волинського академічного обласного театру ляльок розпочнеться історично-музична композиція до Дня Соборності України та 99-ої річниці Злуки «Нас не роз’єднати, як не спинити течії Дніпра». Повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Telegram Channel