Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Кабулі терористи вбили наших працівників авіакомпанії (Відео)

Петро Порошенко: «Шокований трагічною звісткою з Афганістану».

Фото із сайту cnn.com.

Волинь-нова

У Кабулі терористи вбили наших працівників авіакомпанії (Відео)

Бій місцевих правоохоронців із нападниками тривав 12 годин

Громадяни України, котрі загинули внаслідок нападу талібів на готель «Intercontinental» (на фото) у Кабулі (Афганістан), працювали в авіакомпанії, яка також має українську реєстрацію. Про це повідомив президент Петро Порошенко у своїй заяві, оприлюдненій з приводу даної трагедії, інформує «Еспресо.ТВ».

Внаслідок нападу терористів на готель «Інтерконтиненталь» у Кабулі було вбито 6 громадян України.

«Шокований трагічною звісткою з Афганістану. Внаслідок терористичного нападу на готель у Кабулі загинули громадяни України, співробітники української авіакомпанії. Висловлюю найщиріші співчуття родинам усіх загиблих», – зазначив він.

За дорученням президента МЗС терміново направляє до Кабула українського консула з Душанбе (Таджикистан) з метою проведення відповідних консульських дій. Також встановлено контакт з американськими консульськими співробітниками, які перебувають на місці теракту в Афганістані.

«Доручив Кабміну надати всю необхідну допомогу для сімей українських громадян, які загинули в Афганістані», – додав Порошенко.

За останніми даними від міністра закордонних справ Павла Клімкіна, внаслідок нападу терористів на готель «Інтерконтиненталь» у Кабулі в суботу, 20 січня, було вбито 6 громадян України.

Відео «112.Україна»:

 

Telegram Channel