Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Кіборгам» присвячується: в аеропортах України влаштували флешмоб

Укр.Медіа

«Кіборгам» присвячується: в аеропортах України влаштували флешмоб

Військові оркестри влаштували імпровізовані концерти прямо в залах аеропортів на честь українських героїв

У ряді українських аеропортів в різних містах країни запустили флешмоб в зв'язку з третьою річницею виходу «кіборгів» з Донецького аеропорту після його героїчної оборони, передає Ukr.Media. Військові оркестри зіграли музичні композиції на їх честь.

Як повідомили в Міноборони, військові оркестри ЗСУ Київського гарнізону та Національної гвардії України дали імпровізований концерт в терміналі Міжнародного аеропорту «Бориспіль», в якому взяли участь 270 військових музикантів.

Вони виконали два музичних твори «Тиша» і «За честь і славу». Перша композиція символізувала данину героям «кіборгам», які самовіддано захищали Донецький аеропорт, а другим твором військові виконавці підкреслили, що українські військові з честю і славою до кінця будуть боронити рідну землю.

Військові оркестри ЗСУ Київського гарнізону та Національної гвардії України дали імпровізований концерт в терміналі Міжнародного аеропорту «Бориспіль», в якому взяли участь 270 військових музикантів.

«Наша головна мета полягає в тому, щоб українці знали своїх героїв і вшановували ті знаменні дати, які диктує час. Ми дуже вдячні всім присутнім, які сьогодні з нами. Ми пишаємося нашими «кіборгами», які 242 дні героїчно захищали передовий форпост держави в 2014-2015 роках», – сказав головний військовий диригент полковник Володимир Дашковський.

Крім того, ще в деяких аеропортах пройшов флешмоб.

Як розповідали «кіборги» з 3-го окремого полку спеціального призначення розповіли, на початку конфлікту на Донбасі можна було змінити хід війни на користь української армії і перейти в наступ.

Telegram Channel