Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
До Ужгорода з АТО повернувся 15-й батальйон «Закарпатського легіону»

Укр.Медіа

До Ужгорода з АТО повернувся 15-й батальйон «Закарпатського легіону»

З фронту вертається 128-ма окрема гірсько-піхотна бригада, одне зі славних і великих формувань новітнього Українського війська, відома як «Закарпатський легіон»

Ужгород зустрів свій рідний 15-й батальйон, який повернувся на місце постійної дислокації для відновлення боєздатності й, звісно, давно заслужений перепочинок, передає Ukr.Media.

 

 З фронту вертається 128-ма окрема гірсько-піхотна бригада, одне зі славних і великих формувань новітнього Українського війська, відома як «Закарпатський легіон» або ж «Залізна», і в краї радіють приїзду різних її підрозділів.

Військові радіють рідній землі і мирній атмосфері, але наголошують: щойно буде наказ – готові знову вирушати на фронт для оборони Батьківщини в російсько-українській війні.

 

 За усталеною практикою в батальйон приїхало на три «одиниці особового складу» більше - з передової вояки привезли своїх друзів: двох котиків і собаку, з якими потоваришували на фронті. Й, без сумніву, багато як вражень від війни, що триває, так і втоми.

 

 Тепер підрозділи 128-ї бригади – «Закарпатського легіону», деякі з яких іще дістаються частин постійної дислокації, матимуть час на відновлення сил і нову підготовку. Військові радіють рідній землі і мирній атмосфері, але наголошують: щойно буде наказ – готові знову вирушати на фронт для оборони Батьківщини в російсько-українській війні.

 
Telegram Channel