Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Любешівщині правоохоронці відвідали сім`ї, які потрапили  в тяжкі життєві обставини

Фото із Фейсбуку

На Любешівщині правоохоронці відвідали сім`ї, які потрапили в тяжкі життєві обставини

Старший інспектор ювенальної превенції Любешівського відділення поліції старший лейтенант поліції Тетяна Андрусик, дільничний офіцер поліції старший лейтенант поліції Роман Харчик, начальник служби у справах дітей Любешівської РДА Василь Бурдак та головні спеціалісти служби Анатолій Токар та Ольга Фарина провели масштабний профілактичний рейд в населених пунктах Люб’язь, Гірки, Мукошин, Ветли, Невір та Велика Глуша

Про це йдеться на сторінці у «Фейсбук» Любешівського відділення поліції ГУНП у Волинській області. Під час рейду перевірили сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини, з дітьми та їх батьками провели профілактично-роз’яснювальні бесіди про належне виконання батьками своїх обов’язків, щодо недопущення жорстокого поводження з неповнолітніми, недопущення дітьми пропусків навчання без поважних причин, тощо.

Завітали правоохоронці й до місцевих навчальних закладів.

 

 Також під час рейду працівники перевірили заклади торгівлі, наголосили продавцям про заборону продажу пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім та попередили про адміністративну відповідальність.

Завітали правоохоронці й до місцевих навчальних закладів. Так, під час рейду проведено робочі зустрічі з педагогічними колективами Мукошинської ЗОШ І-ІІ ст. та Ветлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Поліція, служба у справах дітей та дирекція школи обговорили важливі питання та основні напрямки співпраці з метою зниження рівня підліткової злочинності. Старший інспектор ювенальної превенції провела з учнями правову бесіду щодо недопущення вчинення дітьми правопорушень та розповіла про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх.

Telegram Channel