Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Відремонтували перехід між Луцькою міською клінічною лікарнею і поліклінікою

Волинь-нова

Відремонтували перехід між Луцькою міською клінічною лікарнею і поліклінікою

У цьому комунальному закладі постійно ведуться роботи зі створення комфортних умов перебування для пацієнтів та для забезпечення їхньої безпеки

У минулому році відремонтовано перехід між адміністративним та лікувальним корпусами, реконструйовано покрівлю овочесховища, виконано поточні ремонти у відділенні гінекології, урології, ортопедії та травматології. Проведено ремонт харчоблоку, відрегульовано гаряче водопостачання та налагоджено вентиляцію, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Загальна вартість робіт склала 297,9 тис. грн.

Уже в цьому році завершено капітальний ремонт переходу між лікувальним корпусом міської лікарні та будівлею ЦПМСД №2: замінено дахове покриття, вікна на енергоощадні, виконано внутрішні ремонтні роботи, відремонтовано сходову клітку. Загальна вартість робіт склала 297,9 тис. грн.

Також виконано ремонт резервного водогону. Резервний ввід води необхідний для забезпечення безперебійного водопостачання закладу. Всі лікувальні та діагностичні процеси тим чи іншим чином пов’язані з водою. Проте є такі ситуації (наприклад, процедура гемодіалізу), коли від наявності проточної води залежить життя пацієнтів. Вартість робіт склала 92 тис. грн.

Telegram Channel