Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Під мішками із паливними гранулами виявили понад 500 ящиків сигарет (Відео)

Волинь-нова

Під мішками із паливними гранулами виявили понад 500 ящиків сигарет (Відео)

Оперативно-розшуковими підрозділами Держприкордонслужби проводяться активні заходи з протидії незаконному переміщенню підакцизних товарів через державний кордон України.

Сьогодні в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Городище», за інформацією оперативних співробітників Північного регіонального управління прикордонного відомства спільно з представниками ВБКОЗ УСБУ в Рівненській області, військовослужбовцями Луцького прикордонного загону у вантажному автомобілі, виявлено 540 ящиків (270 000 пачок) сигарет іноземного виробництва.

Військовослужбовцями Луцького прикордонного загону у вантажному автомобілі, виявлено 540 ящиків (270 000 пачок) сигарет іноземного виробництва.

Громадянин Сербії приховав їх під пакунками з паливними гранулами. Вантажівкою іноземець рухався транзитом із Білорусі до Сербії. По даному факту до слідчого підрозділу направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України. Подальші заходи будуть проводитись в рамках кримінального провадження.

Нагадаємо, тиждень тому в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Нові Яриловичі», що на кордоні в Чернігівській області, був зупинений ще один вантажний автомобіль. Ним також транзитом громадянин Сербії намагався перевезти з Російської Федерації до Сербії понад 500 ящиків сигарет. Тютюнові вироби ховали під кормовими дріжджами.

 

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel