Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцькому зоопарку народилося зелене мавпеня

Oleg Mitkevych

У Луцькому зоопарку народилося зелене мавпеня

За попередньою інформацією, це «хлопчик»

Луцький зоопарк повідомив про чергове поповнення у сім’ї своїх «вихованців»:

«З величезною приємністю ділимося з вами файною звісткою – у зелених мавпочок, які мешкають у нас 3-й рік поспіль, чергове поповнення. І, за попередньою інформацією, це «хлопчик»».

З величезною приємністю ділимося з вами файною звісткою – у зелених мавпочок, які мешкають у нас 3-й рік поспіль, чергове поповнення.

Як відомо, у жовтні 2015-го з нагоди відкриття після реконструкції, харківський «Екопарк Фельдмана» подарував Луцькому зоопарку двох зелених мавпочок.

«Це означає, що вертаються мавпи, яких не було у нас протягом минулих двадцяти років», – зазначила тоді директор підприємства Людмила Денисенко.

А березень 2016-го приніс щодо цих тварин першу гарну звістку – у пари, яка замешкала у Луцькому зоопарку, народилося дитинча. Маля (самця) назвали Аватаром. І вже у грудні того ж року у нього з’явилася сестричка – Санта.

Сімейство стало надзвичайно популярним серед відвідувачів. І не лише тому, що тваринки – екзотичні. Спостерігати за стосунками у цій родині – особливе задоволення. Тож і відвідувачів поблизу їхнього вольєру – завжди чимало.

Telegram Channel