Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Рівному відкрили пукт обігріву

Волинь-нова

У Рівному відкрили пукт обігріву

Його організували рятувальники

У зв’язку з пониженням температурних показників та з метою запобігання випадкам переохолодження громадян, в першу чергу малозахищених верств населення, 23 січня працівники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області облаштували пересувний мобільний пункти обігріву в місті Рівне поблизу ринку «Дикий» та зупинки громадського транспорту, де найбільше скупчення громадян, йдеться на сайті ДСНС.

У мобільному пункті обігріву організовано чергування особового складу рятувальників та психологів ДСНС, які здійснюють прийом громадян, що потерпають від холоду. Відвідувачі забезпечуються гарячим чаєм та печивом.

Пункт встановлено із дотриманням всіх вимог правил пожежної безпеки та санітарно-гігієнічних норм, він достатній кількості забезпечений електричними засобами обігріву, медичними аптечками, теплими речами та вогнегасниками. У мобільному пункті обігріву організовано чергування особового складу рятувальників та психологів ДСНС, які здійснюють прийом громадян, що потерпають від холоду. Відвідувачі забезпечуються гарячим чаєм та печивом.

Довідково: на даний час на території Рівненської області організовано роботу 33 стаціонарних пунктів обігріву, які здебільшого розміщено в закладах соціальної та медичної сфер.

Telegram Channel