Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Беруть все, що «погано лежить»

Волинь-нова

Беруть все, що «погано лежить»

Злодійський випадок трапився цими днями у Щедрогорі, що на Ратнівщині

Один із безпечних хлопчаків, чаркуючи у місцевому барі, вирішив сходити в туалет, що знаходиться на подвір’ї, а мобільного телефона залишив, сподіваючись, що ніхто його не прибере до рук. Однак помилився. Коли повернувся, то мобілки вже не було, і ніхто з присутніх у барі її «не бачив».

Коли хлопець зібрався йти додому, згадав про гроші, що лежали в кишені куртки (немала сума —2 400 гривень). Перевірив чи є. Де там!

Факт крадіжки зафіксовано й у селі Гута цього ж району. Тут молодий хлопець вечірньої пори розважався у місцевому клубі. Й, очевидно, так нагрівся, що роздягнувся й поклав куртку на лавку. Дещо пізніше, уже коли зібрався йти додому, згадав про гроші, що лежали в кишені куртки (немала сума —2 400 гривень). Перевірив чи є. Де там! Забив тривогу. Та все марно. Довелось звернутися за допомогою до працівників Ратнівського відділу поліції.

Наразі за обома фактами відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Проводяться оперативні заходи по встановленню, як мовиться, не чистих на руку осіб.

Іван КАПІТУЛА

Telegram Channel