Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Українку визнали найкращим генеральним менеджером року в Чикаго

Громадське

Українку визнали найкращим генеральним менеджером року в Чикаго

Людмила Червона отримала нагороду як найкращий менеджер готелів від Асоціації продажів та маркетингу у готельному бізнесі Іллінойсу

Як повідомляє «Голос Америки», Асоціація об’єднує понад сім тисяч членів, це – готелі, ресторани, оператори турів та інші бізнеси, які надають послуги у сфері гостинності. Про це пише «Громадське».

Людмила Червона переїхала до Сполучених Штатів у 1999-му році, коли виграла Green Card. Тоді вона одразу оселилася у передмісті Чикаго. Сама ж жінка про себе каже, що англійську знала дуже погано, а в університеті вивчала французьку та німецьку. Першою її роботою в США була крамниця, де дівчина пакувала продукти в целофанові пакети.

Однак вже за рік Людмила Червона працювала у готельному бізнесі. Спочатку – в готелі «Hilton» у відділі продажів. Останні чотири роки — у Chicago Essex Inn на посаді генерального менеджера.

Людмила Червона переїхала до Сполучених Штатів у 1999-му році, коли виграла Green Card. Тоді вона одразу оселилася у передмісті Чикаго. Першою її роботою в США була крамниця, де дівчина пакувала продукти в целофанові пакети.

«Ми дуже пишаємося, що пані Червона виграла нагороду «Генеральний менеджер року». Вона не лише найкращий генеральний менеджер одного з найбільших ринків Америки, а і визнана як один з найкращих експертів з управління прибутками в своїй галузі», — розповів старший віце-президент мережі «Oxford Hotels and Resorts» Джордж Джордан.

 

 Раніше українка Ольга Бусо перемогла на конкурсі «Бізнес-леді» у Словаччині.

Telegram Channel