Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волиняни гріються, а хати горять

TALTALIMCHIK

Волиняни гріються, а хати горять

За минулу добу на Волині трапилося 3 пожежі

24 січня о 07:47 до Служби 101 надійшло повідомлення, що у селі Вишнів Любомльського району горить легковий автомобіль. Уже за три хвилини до місця виклику прибули співробітники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля. Загорання під капотом автівки загасили первинними засобами пожежогасіння, повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

У селі Вишнів Любомльського району горить легковий автомобіль. Загорання під капотом автівки загасили первинними засобами пожежогасіння.

Близько 10-ї години вогонь спалахнув у приміщенні кухні у цегляному житловому будинку в селі Байківці Ковельського району.  Повідомлення про пожежу надійшло о 10:52, а об 11:03 до місця виклику уже прибули співробітники ДСНС. Для приборкання пожежі були направлені також рятувальники 21-го Державного пожежно-рятувального поста селища Голоби, команди місцевої пожежної охорони сіл Радошин та Уховецьк. Однак іх допомога не знадобилася – господарі загасили загорання самотужки. Причина пожежі встановлюється.

Уже надвечір ще одна пожежа сталася у житловому будинку в селі Боголюби Луцького району. О 19:40 до місця виклику прибули вогнеборці 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька та Частини спеціальної пожежної техніки. О 19:59 вогонь локалізовано, а ліквідовано – о 20:22. Причина пожежі встановлюється. Імовірно, лихо трапилося через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.

Управління ДСНС України у Волинській області закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті, бути обережними з відкритим вогнем, а у випадку пожежі телефонувати за номером 101.

Telegram Channel