Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Погода: щоб знати, як буде на вулиці найближчим часом, придивіться до котів і собак (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 26 січня.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: щоб знати, як буде на вулиці найближчим часом, придивіться до котів і собак (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Надії Голі, сьогодні, 26 січня, буде хмарно з проясненнями, без опадів

На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області вдень – від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 26 січня було у 1990-у році – плюс 11,0 градуса, найхолодніше – 1954-го – мінус 29,0 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині.
Такою буде погода сьогодні на Волині.

Найтепліше 26 січня було у 1990-у році – плюс 11,0 градуса, найхолодніше – 1954-го – мінус 29,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

26 cічня вшановується пам’ять преподобного Яреми, затворника. Погоду цього дня визначали за місяцем: якщо навколо нього було туманне коло, очікували заметіль.

Наші пращури прислуховувалися до лісу і спостерігали за тваринами, щоб дізнатись про майбутню погоду. Якщо ліс тріщить – мороз буде стояти довго, якщо ліс шумить, незабаром буде сніг та відлига. Якщо на Яреми киця мордочку ховає – бути морозу; собака лежить, звернувшись – на холод, витягнулася – на тепло.

Прогноз погоди на завтра:

27 січня буде хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі – від 3 до 8 градусів морозу, вдень – від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

 

Джерело: Джерела: Український гідрометеоцентр, Волинський гідрометеоцентр, Sinoptik.ua.
Telegram Channel