Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ветеран ОВС приймав вітання від поліцейських з нагоди свого 100-річчя

Волинь-нова

Ветеран ОВС приймав вітання від поліцейських з нагоди свого 100-річчя

Костянтин Пересторонін прослужив міліціонером майже 30 років

Віншування з нагоди столітнього ювілею сьогодні, 26 січня, приймав ветеран органів внутрішніх справ, Другої світової війни сарненчанин Костянтин Васильович Пересторонін. Привітати колегу завітали працівники Сарненського відділу поліції, повідомляє Головне управління Національної поліції у Рівненській області.

Гостям Костянтин Васильович завжди радий, бо тоді, як каже, додаються сили та енергія. Звісно, що найбільша розрада нині рідні, зокрема п’ятеро внуків і семеро правнуків. Сумує за своєю дружиною, із якою душа в душу прожив більшу частину свого життя — 61 рік.

Звісно, що найбільша розрада нині рідні, зокрема п’ятеро внуків і семеро правнуків. Сумує за своєю дружиною, із якою душа в душу прожив більшу частину свого життя — 61 рік.  

Костянтин Васильович не скаржиться на долю, хоча у три роки залишився сиротою, пройшов випробування війною від початку й до кінця та непростими часами повоєнної відбудови. Мріяв, щоправда, стати медиком, однак віддав майже 30 років службі в органах внутрішніх справ, про що ніколи не шкодував, адже зрозумів, що це його покликання.

Його мужність, патріотизм і відданість Батьківщині, професіоналізм — гідний приклад для наслідування не лише для нинішнього покоління правоохоронців, а й для молоді. У скарбничці Костянтина Перестороніна — численні нагороди. За що і коли із них отримав, досі достеменно пам’ятає.

Головне у житті — любити життя і тих, хто поруч, незалежно від того, з якими труднощами стикаєшся — ось у чому секрет довголіття від Костянтина Васильовича.

Керівник Сарненського відділу поліції Сергій Смаглюк і начальник сектору кадрового забезпечення Тетяна Олач від себе особисто та від особового складу ГУНП області привітали колегу із знаменним ювілеєм і побажали і надалі бадьорості духу, міцного здоров’я, любові від рідних і близьких.

Telegram Channel