Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Хлопчикові було 12 років

Status Quo

Хлопчикові було 12 років

27 січня у Луцьку провалився під кригу на річці Стир у районі вулиці Глушець 12-річний житель обласного центру — семикласник школи № 7

За словами речника управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимира Нестерова, відразу за викликом прибули працівники пошуково-рятувальної служби аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вони обстежили на відстані 300 метрів від місця трагедії дно річки, пройшли кілометр прибережної території.

На жаль, життя дитини уже не вернути. Залишається тільки поспівчувати батькам у їх горі і застерегти від подібної біди інших підлітків 

Вчора пошуки тривали. Водолази, роботу яких очолює начальник відділу рятувальної служби управління ДСНС у Волинській області Олександр Никитюк, змінюють місця обстеження вниз по течії. Але поки що безуспішно. Працювати дуже складно, оскільки дно дуже замулене, до того ж захаращене поваленими деревами.

На жаль, життя дитини уже не вернути. Залишається тільки поспівчувати батькам у їх горі і застерегти від подібної біди інших підлітків. Великих морозів у цьому році не було, то ж і лід не міцний, і не треба випробовувати долю.

Марина ЛУГОВА.

Telegram Channel