Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Туреччина повідомляє про знищення майже 600 терористів у Сирії

Фото з сайту unian.ua.

Туреччина повідомляє про знищення майже 600 терористів у Сирії

Усіх бойовиків було вбито у рамках військової операції «Оливкова гілка»

Під час військової спецоперації «Оливкова гілка», що проводиться на території Сирії турецькими військовими, було знищено 597 терористів, передає ТСН.

«Кількість терористів, знищених у межах операції «Оливкова гілка» на північному сході Африна в Сирії, становить 597 людей», - йдеться в повідомленні.

Спецоперація турецьких військових під назвою «Оливкова гілка» почалася на території Сирії 20 січня, її головною метою є очищення сирійського району Афрін від сирійських курдів.

Як зазначається, лише в ніч на 29 січня авіація знищила 44 об'єкти терористів «Робочої партії Курдистану», «Союзу громад Курдистану», «Загонів народної самооборони» та «Ісламської держави».

При цьому усі 25 літаків успішно повернулися на бази. А сама спецоперація "відбувається згідно з планом.

Нагадаємо, спецоперація турецьких військових під назвою «Оливкова гілка» почалася на території Сирії 20 січня. Її головною метою є очищення сирійського району Афрін від сирійських курдів. Прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим заявив, що таким чином «Анкара прагне усунути загрозу кордонів Туреччини, що йде з північного заходу Сирії в останні три роки».

Telegram Channel