Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У луцькій школі шукали акторів

ГО Імаго

У луцькій школі шукали акторів

25 січня команда студії «Імаго» проводила кастинг на озвучення англомовної версії тизера до мультфільму «Планета Неяшок». У луцькій школі №1 шукали голос для головного персонажа Неяшки

У пробах взяли участь 28 учасників різного віку. Цікаво, що на роль непосидючого восьмирічного хлопчика себе пробували чимало дівчат. Про це розповідається на офіційній сторінці ГО Імаго.

Вже незабаром на студії визначать, чиїм голосом буде говорити Неяшка в англійській версії мультика

Спочатку дітям показали тизер до мультсеріалу. Школярі мали змогу висловити свою думку, чи подобаються їм герої історії, чи дивилися б вони такий мультик. Тоді розповідали трішки про самого героя, знайомили з текстом, і, власне, робили пробний запис. Оцінювали вміння дітей керівник студії Леонід Тивонюк, композитор Костянтин Яворський та американка, волонтер Корпусу миру Елісон Стоунер, яка вже пройшла відбір та озвучуватиме маму головного героя.

Кастинг пройшов у невимушеній та веселій атмосфері. Вже незабаром на студії визначать, чиїм голосом буде говорити Неяшка в англійській версії мультика.

Україномовну версію тизера озвучували актор Юрій Коваленко, більше відомий як Доктор Звук, телеведуча Юлія Марчук та 13-річна Ліза Євдокимова.

«Планета Неяшок» – анімаційний проект у змішаній техніці stop motion (покадрова зйомка) та 2D-анімації, над яким працює луцька студія «Імаго». Перший сезон мультсеріалу розповідатиме про проблеми екології та довкілля.

Telegram Channel