Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У відомстві Авакова заговорили про заборону криптовалюти в Україні

Волинь-нова

У відомстві Авакова заговорили про заборону криптовалюти в Україні

У Департаменті кіберполіції наполягають: треба або врегулювати статус крипто валюти – або заборонити її взагалі

У випадку неспроможності найближчим часом врегулювати статус криптовалюти в Україні держава повинна офіційно заборонити її обіг. Про це повідомляє Департамент кіберполіції Національної поліції України з посиланням на слова керівника Департаменту кіберполіції Сергія Демедюка, інформує УНІАН.

У випадку неспроможності найближчим часом врегулювати статус криптовалюти в Україні, держава повинна офіційно заборонити її обіг. Щоб кожен знав про те, що купуючи чи продаючи криптовалюту на території України, він ризикує втратити свої фінансові вкладення безповоротно, не маючи права на захист і відшкодування збитків.

«У випадку неспроможності найближчим часом врегулювати статус криптовалюти в Україні, держава повинна офіційно заборонити її обіг. Щоб кожен знав про те, що купуючи чи продаючи криптовалюту на території України, він ризикує втратити свої фінансові вкладення безповоротно, не маючи права на захист і відшкодування збитків», – заявив Сергій Демедюк.

При цьому, він додав, що кіберполіція готова до співпраці для легалізації та врегулювання криптовалютних технологій в Україні.

У повідомленні також сказано, що кіберполіція підтримує ідею легалізації криптовалюти в Україні, процесу її майнінгу та ідеї використання технології Blockchain у державному та приватному секторах.

Telegram Channel