Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Срібло» у любешівців

Нове Життя

«Срібло» у любешівців

27 січня у спортивному залі Любешівського технічного коледжу Луцького національного технічного університету відбувся вже традиційний турнір із волейболу серед дівчат, приурочений пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО. На відкриття прибули воїни-інтернаціоналісти та представники влади району

Як повідомив учитель фізичного виховання ОНЗ «Любешівський НВК «ЗОШ І–ІІІ ст. – гімназія» Юрій Бущук, у турнірі взяли участь шість команд: із селища Зарічне Рівненської області, міста Ковель, Ратнівського, Горохівського, Старовижівського та Любешівського районів (господарів представляли учениці та випускниці Любешівсього навчально-виховного комплексу).

У результаті напруженої боротьби з рахунком 2:1 любешівські волейболістки поступилися ковельчанкам і зайняли друге місце 

У результаті напруженої боротьби з рахунком 2:1 любешівські волейболістки поступилися ковельчанкам і зайняли друге місце. Кращі спортсменки були нагороджені цінними подарунками, медалями та кубками. Цю приємну місію виконали голова районної спілки ветеранів воїнів-афганців Ігор Греб та спонсори турніру підприємці Олег Пасевич і Віктор Шукалович.

Кращим гравцем Любешівської команди була визнана Ірина Будько, а кращим гравцем турніру – Оксана Труш, яким вручили «волейбольні» статуетки.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel