Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Вау, Держдеп США: нові санкції проти Кремля… не потрібні!

Дональд Трамп знову нас обдурив?... Тому й не захотів зустрічатися з Порошенком у Давосі?

Фото із сайту Rt.com.

Волинь-нова

Вау, Держдеп США: нові санкції проти Кремля… не потрібні!

Прийняті Америкою проти російської «оборонки» законодавчі заходи вже призвели до втрат на мільярди доларів і нові санкції поки не потрібні

Про це заявила представник Держдепу США Гетер Нойерт, повідомляє «Українська правда» з посиланням на Reuters.

«Сьогодні ми проінформували Конгрес про те, що цей закон і його реалізація стримують російські продажі в сфері оборони», – заявила вона.

«З моменту набуття чинності закону, за нашими оцінками, іноземні уряди відмовилися від запланованих або оголошених закупівель продукції російських оборонних підприємств на кілька мільярдів доларів», – додала Нойерт.

«З цією заявою адміністрація Дональда Трампа демонструє, що вона не запроваджує нові санкції відповідно до закону, який він неохоче підписав у серпні, через 6 місяців після вступу на посаду», – пише Reuters.

Цією заявою адміністрація Дональда Трампа демонструє, що вона не запроваджує нові санкції до Росії.

Члени Конгресу вимагають, щоб адміністрація використовувала санкції проти РФ в якості покарання за втручання у вибори в 2016 році.

«З огляду на тривалі часові рамки, зазвичай пов’язані з великими оборонними угодами, результати цих зусиль тільки починають ставати очевидними», – сказала Нойерт.

«З цієї точки зору, якщо закон працює, санкції щодо конкретних осіб не будуть потрібні, оскільки законодавство фактично служить стримуючим фактором», – вважають в Держдепі США.

Як відомо, згідно із законом, 29 січня адміністрація США повинна представити Конгресу так звану «Кремлівську доповідь» про російську політичну і бізнес еліти.

У Держдепі заявили, що подальші деталі містяться в секретному звіті, вже представленому Конгресу.

Telegram Channel