Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
«Хтось має завдання дестабілізувати роботу»: у Луцькій міськраді посилять пропускний режим

Фото: Луцька міська рада

Волинь-нова

«Хтось має завдання дестабілізувати роботу»: у Луцькій міськраді посилять пропускний режим

«Хтось має завдання щодо дестабалізації роботи»: у Луцькій міськраді посилять пропускний режим

Вже видане відповідне розпорядження виконувача повноважень міського голови, затверджені заходи, у яких вказано, що потрібно зробити. Для цього є фінансовий ресурс, проведено робочі наради, створено робочі групи, які займаються цим питанням.

Він акцентував на тому, що пропускний режим буде максимально ліберальний, без обмежень, але він буде дещо впорядкований. Будуть встановлені система керування доступом до міської ради, певні кодові замки, всіх працівники забезпечать відповідними картками. Люди, які будуть приходити до міської ради, матимуть можливість залишити свої речі у камерах схову перед входом. Тобто система заходів продумана, напрацьована і вже у стадії реалізації.

Є інформація, що певні сили мають завдання щодо дестабілізації роботи органів влади у місті Луцьку, ми маємо це попередити і просимо поставитися з розумінням до тимчасових незручностей

“Цього вимагає оперативна обстановка. Є інформація, що певні сили мають завдання щодо дестабілізації роботи органів влади у місті Луцьку, ми маємо це попередити і просимо поставитися з розумінням до тимчасових незручностей”, - сказав Юрій Вербич .

“Хто бував у Київській, Вінницькій міських радах, бачили, що такий пропускний режим там уже налагоджений. Це не є відгородженням від громадян, а впорядкуванням доступу до органів державної влади, органів місцевого самоврядування”, - додав виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, повідомляє Відділ інформаційної роботи міської ради.

Telegram Channel