Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
 Маневичанка боротиметься за звання найкращого вчителя України

Фото із сайту школи

Волинь-нова

Маневичанка боротиметься за звання найкращого вчителя України

Віра Цвітенко перемогла на обласному конкурсі «Учитель року-2018»

Вчителька української мови та літератури Маневицької ЗОШ №1 імені Героя України Андрія Снітка Віра Цвітенко зайняла перше місце другого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2018», який тривав з 22 по 26 січня в номінації «Українська мова та література».

Другі місця зайняли: Людмила Романюк з Луцька (НВК «Гімназія №21 ім. М. Кравчука) та Світлана Гапонюк з Нововолинська, треті поділили Тетяна Октисюк з Ратного та Володимир Хлопук зі Старої Вижви.

Учасники від Маневицького району другий рік поспіль стають переможцями обласного конкурсу. Окрім того, «Креативним вчителем» названа Світлана Парафін з Іванич, а номінацію «Творчий вчитель» отримала Світлана Василюк з Поромівської ОТГ, учителем-практиком названа Оксана Занюк із ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Пульмо Шацького району.

До речі, учасники від Маневицького району другий рік поспіль стають переможцями обласного конкурсу. Минулого року першість виборов Валерій Матенчук.

Отож Віра Цвітенко представлятиме вчителів-мовників Волині на заключному Всеукраїнському етапі конкурсу «Вчитель року–2018».

Telegram Channel