Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцькому районі для дітей відкрили новий спортивний зал

Для спортивного залу закупили обладнання на 25 тисяч гривень

Фото: Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

У Луцькому районі для дітей відкрили новий спортивний зал

30 січня 2018 року для учнів загальноосвітньої школи села Радомишль Луцького району відкрили новий спортивний зал

Участь в урочистій церемонії взяли заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, голова Луцької райдержамдіністрації Ігор Ярмольський, помічник народного депутата Олександр Пиза та інші посадовці.

Відомо, що заклад функціонує ще з 1986 року. Нині ж у ньому навчається 180 учнів, знання яким передають 22 кваліфікованих педагога. Директор навчального закладу Лариса Борейко зазначила, що оновлення спортивного залу – довгоочкувана подія, тож жителі двох селищних рад, діти яких відвідують заклад, теж раділи такому подарунку.

Учні отримали й новенький шкільний автобус вартістю 1 млн 678 тис. 500 грн

- Не дивлячись на те, що зараз на Сході нашої країни точиться війна, держва не припиняє турбуватися про наше молоде покоління. Як приклад – новий спортивний зал у Радомишлі, придбання шкільного автобуса за кошти державного та у співфінансуванні з районного бюджету. Сьогодні – це будівницто Волині, вона не перестає розбудовуватися. Бажаю, аби у цій теплій оселі ви не лише здобували знання, а й зміцнювали своє здоров’я, – звернулась до присутніх Світлана Мишковець.

До слова, капітальний ремонт приміщення тривав з 2017 року. На роботу витратили 750 тис. грн, з яких 500 тис. грн – кошти народного депутата України Сергія Мартиняка, так званий депутатський соцеконом, решта 250 тис. грн виділили із районної скарбниці. 25 тис. грн від загальної суми освоїли, закупивши необхідне спортивне обладнання.

 

 Окрім спортивного залу, учні отримали й новенький шкільний автобус вартістю 1 млн 678 тис. 500 грн. Кошти виділили з обласного та районного бюджетів у співфінансуванні. 
Варто зазначити, що загалом, упродовж минулого року, у Луцькому районі проведено капітальний ремонт чотирьох спортивних залів, включаючи і Радомишль. Витратили при цьому 2,5 млн грн. Нині ж, уже розпочато облаштування зовнішнього спортмайданчика у ЗОШ І-ІІ ст. села Шепель.

Що ж до шкільних автобусів, то для Луцького району у 2017-му, за кошти місцевих та обласного бюджетів уже закупили 4 одиниці транспорту, повідомляє Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Telegram Channel