Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Як лучани агітували литовських туристів

Стенд міста Луцька був єдиним, що представляв Україну

Фото: https://www.lutskrada.gov.ua

Волинь-нова

Як лучани агітували литовських туристів

Місто Луцьк представлене на Міжнародній туристичній виставці «ADVENTUR 2018»

26-28 січня делегація Луцька у складі начальника управління туризму та промоції міста Катерини Теліпської, директора Центру туристичної інформації та послуг Катерини Теслюк та виконавчого директора Туристичного альянсу Луцька, керівника туристичного агенства «Нові мандри» Віталія Новицького взяла участь у Міжнародній туристичній виставці «ADVENTUR 2018», що проходила у виставковому комплексі «Літекспо» у місті Вільнюс (Литва). Тема цьогорічної виставки — «Подорожуйте інакше».

Особливо вразила неймовірна привітність та доброзичливість литовців до українців. Вони неодноразово вітались, виголошуючи «Слава Україні!», а прощаючись, додавали: «Не здавайтесь!»

Стенд міста Луцька став справді приємним відкриттям для відвідувачів виставки, адже він був єдиним, що представляв Україну. Зважаючи на значний пласт спільної історії, литовців цікавлять туристичні можливості нашого міста, Волинського краю та України загалом. За три дні виставки луцький стенд відвідали близько 1,5 тисячі відвідувачів.

Приємною несподіванкою став візит Надзвичайного і Повноважного Посла України в Литовській Республіці Володимира Яценківського, який у день відкриття разом із дружиною завітав на стенд Луцька. Він зазначив, що йому особливо приємно бачити стенд Луцька, який представляє на виставці Україну і наголосив, що надалі всебічно сприятиме участі нашого міста у подібних заходах.

Особливо вразила неймовірна привітність та доброзичливість литовців до українців. Вони неодноразово вітались, виголошуючи «Слава Україні!», а прощаючись, додавали: «Не здавайтесь!» — зазначила начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, повідомляє Управління туризму та промоції міста.

Telegram Channel