Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сепаратисти дійшли аж до створення митного простору!

av-zakharchenko.su

Сепаратисти дійшли аж до створення митного простору!

Самопроголошенні ДНР та ЛНР збираються створити єдину структуру

Відповідний протокол сьогодні підписали голова так званої ДНР Олександр Захарченко та виконуючий обов'язки голови самопроголошеної ЛНР Леонід Пасічник, повідомляє портал Росбалт.

«Під час зустрічі главами держав було підписано протокол про наміри, який передбачає більш тісне економічне співробітництво між республіками, зокрема, в ньому йдеться про створення єдиного митного простору», - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці Захарченка.

Як зазначив Захарченко, підписання протоколу - «старт нового етапу розвитку відносин» між республіками 

Як зазначив Захарченко, підписання протоколу - «старт нового етапу розвитку відносин» між республіками. «Протокол про наміри дозволить більш тісно співпрацювати, що покаже всім нашим ворогам — ми єдині і неподільні», - додав Захарченко.

Пасічник, в свою чергу, висловив упевненість, що підписаний протокол «не допустить політичних спекуляцій на темі взаємодії наших територій» та «стане гарантом соціальної стабільності» республік.

Зазначимо, що документ був підписаний під час поїздки Пасічника в Донецьк. Цей візит став для нього першим у якості в. о. керівника самопроголошеної ЛНР.

Telegram Channel