Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Найвищий зустрівся з найнижчою!

mirror

Найвищий зустрівся з найнижчою!

І відбулось це неймовірне побачення в Єгипті

Найвища людина планети Султан Кесен, зріст якого становить 251 сантиметр і найменша жінка Джоті Амджі – 62 сантиметри заввишки, провели спільну фотосесію. Про це розповідає Вокруг Света.

 В порівнянні з Султаном Джоті виглядає немовлям

35-річний Султан живе в Туреччині і займається фермерством. Однак це дається йому важко, адже він не може пересуватися без милиць або хоча б палички. Причина його швидкого зростання в пухлини гіпoфізу. Він продовжував рости до 29 років, але лікарям вдалося зупинити цей процес. 24-річна Джоті живе в індійському місті Нагпур. Хвороба, яка зупинила її зріст – aхoндрoплaзія. Її причиною вважають гeнeтичні порушення. Тому весь одяг дівчини виготовляється на замовлення, як і посуд, яким вона користується.

Неймовірна пара зустрілася в Єгипті на запрошення Ради з розвитку туризму для фотосесії, мета якої – привернути увагу туристів до країни. В порівнянні з Султаном Джоті виглядає немовлям. Здається, що жінка не більша, ніж його черевик. Дійсно, довжина ступні Султана досягає 34 сантиметри, що становить більше половини зросту жінки.

Telegram Channel