Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
І волиняни приклали свої руки до створення прапора довжиною… 1 кілометр 59 метрів і 95 сантиметрів!

Цей стяг створювали казначеї з усіх регіонів в рамках Всеукраїнської акції «Об’єднаймо Україну!».

Фото із сайту УНІАН.

Волинь-нова

І волиняни приклали свої руки до створення прапора довжиною… 1 кілометр 59 метрів і 95 сантиметрів!

Полотнище потрапило в «Книгу рекордів України»

Наприкінці минулого року ми розповідали  про акцію, організовану головою Держказначейства України Тетяною Слюз «Об’єднаймо Україну», в ході якої працівники казначейств усіх регіонів творили Державний Прапор України, додаючи до стягу свої частини із позначенням на них районів і назв населених пунктів.

Такого стяга не має ніхто!
Такого стяга не має ніхто!

 Тримали рекордний в Україні стяг понад 700 осіб.

«Гордилися цим шедевром у День Соборності України, розгорнувши національний символ по тротуарній частині  від перехрестя Хрещатика і вулиці Богдана Хмельницького та з’єднавшись ним  на Майдані Незалежності. Авжеж, адже ми, казначейці,  сотворили полотнище довжиною 1 кілометр 59 метрів і 95 сантиметрів. І на цю церемонію волиняни мали особисте запрошення від Тетяни Слюз. Очолив делегацію начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак», – розповіла начальник  управління державної казначейської служби України у Горохівському районі Волинської області Олена Бекетова (на світлині в центрі).

Волинська делегація під час встановлення рекорду.
Волинська делегація під час встановлення рекорду.
Є рекорд!
Є рекорд!

 Тримали стяг понад 700 осіб. На церемонії делегація наших краян теж стояла біля зображення своєї синьоокої, золотоволосої, правдавньої волинської землі і Горохівщини зокрема.  Раділи, що внесли і частинку свого серця, вмілості рук, любові до України і бажання бачити її процвітаючою в мирі у Прапор,  за творіння якого представники Національного проекту «Книга рекордів України» вручили Главі Казначейства диплом «Книги рекордів України» у категорії «Масові заходи, розміри».

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel