Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Трамп шість хвилин аплодував після власного виступу (Відео)

Еspreso

Трамп шість хвилин аплодував після власного виступу (Відео)

Після свого виступу з щорічним посланням у Конгресі США американський лідер Дональд Трамп разом з залом почав аплодувати собі

Робив він це протягом майже шести хвилин. Крім того, періодично підносив руки близько до включеного мікрофону, тому хлопки ставали голосніше. Відео із залу конгресу опублікував новинний портал VICE, передає Depo.ua.

Відзначимо, оплески в залі не лунали лише з місць, які займали представники Демократичної партії США. Вони ж, не дочекавшись закінчення оплесків, першими почали залишати зал конгресу.

Головними посланнями до конгресменів стали заяви Трампа про зміну соціальної політики, законів про імміграцію, а також план по залученню інвестицій в США

Промова Дональда Трампа про стан Сполучених Штатів в цьому році зайняла рекордні 80 хвилин. Це стало найтривалішою доповіддю американського президента в Конгресі США за останні 18 років.

Головними посланнями до конгресменів стали заяви Трампа про зміну соціальної політики, законів про імміграцію, а також план по залученню інвестицій в США.

 

Telegram Channel