Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Новий житловий квартал у Луцьку отримав нове поштове відділення

Головний поштовик Волині Іван Шевчук запрошує до відділення №21.

Олександр ДУРМАНЕНКО.

Новий житловий квартал у Луцьку отримав нове поштове відділення

І на цьому «Укрпошта» не збирається зупинятись — в цьому році відкриють ще 4 точки обслуговування клієнтів

Ми будемо робити все, щоб «Укрпошта» була з молодим, усміхненим, цікавим, гарним обличчям! Ці слова директора Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» Івана Шевчука прозвучали 1 лютого на відкритті оновленого відділення поштового зв'язку №21. Знаходиться воно у Луцьку на вулиці Липинського 9. І цікаве не лише новим приміщенням із сучасним дизайном, але й прикладом нового брендування державного підприємства. За цим хитромудрим словом ховається не лише зміна кольорів чи логотипів «Укрпошти». Мова йде про переосмислення самих принципів роботи. Якщо раніше поштове відділення сприймалось як бюрократична установа, то тепер тут вас зустрінуть привітно — як клієнта.

Якщо раніше поштове відділення сприймалось як бюрократична установа, то тепер тут вас зустрінуть привітно — як клієнта 

Саме на модернізації наголосив Іван Шевчук у вітальній промові усім присутнім на заході. А ще підкреслив, що цьогоріч відкриється 4 таких відділення, буде придбано 3 великотоннажні автомобілі, продовжиться оновлення комп'ютерного обладнання. І все це стало можливим завдяки кожному працівнику «Укрпошти», спільна робота яких дає змогу збільшувати прибутковість державного підприємства. Теплі слова поштарям сказав керівник департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка. До речі, він став одним із перших клієнтів поштового відділення, придбавши конверта з маркою. Відзначив позитивні аспекти модернізації «Укрпошти» й секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Урочиста мить відкриття відділення.
Урочиста мить відкриття відділення.

Після перерізання символічної стрічки, відвідувачів зустрічає начальник відділення зв'язку Світлана Дейна. У розмові вона відзначає зручність та продуманість нового приміщення. Запитання про персонал викликає у неї усмішку. Справді, троє молодих працівниць — це відповідальність ще та. Але пані Світлана сприймає її з оптимізмом — каже, що дівчата хороші, а чого не знають — того з часом навчаться та й вона допоможе. На завершення керівник відділення висловлює сподівання, що робота пошти буде вдалою, адже банківських відділень в цьому районі нема, тож із платіжками люди поспішатимуть до них.

Начальник відділення Світлана Дейна готова поділитись досвідом із молодими працівниками.
Начальник відділення Світлана Дейна готова поділитись досвідом із молодими працівниками.

Залишається побажати персоналу відділення №21 успіхів у нелегкій праці, а «Укрпошті» подальшого зростання прибутків. І як сказав Іван Шевчук — хоч порядок і правила оформлення листів нікуди не поділися, але тепер до відділення хочеться завітати навіть заради привітних посмішок працівниць.

Відділення поштового звязку №21 запрошує клієнтів.
Відділення поштового звязку №21 запрошує клієнтів.

 

Telegram Channel