Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Хай між вами панує братерська любов». Попри фізичні обмеження, вони навчилися «бачити серцем»

Священнослужителі Горохівського благочиння УПЦ постійно співпрацюють з горохівським УТОСом.

Андрій ГАВРИЛЮК

«Хай між вами панує братерська любов». Попри фізичні обмеження, вони навчилися «бачити серцем»

Горохівська первинна територіальна організація Українського Товариства Сліпих об’єднує земляків, які, попри обмежені фізичні можливості, адаптовуються до соціального життя, гуртуються і самі допомагають ближнім, тому що навчилися «бачити серцем»

У четвер, 1 лютого, у Горохівській організації УТОСу відбулися перші у цьому році щомісячні збори. Відкрив захід духовний наставник незрячих, настоятель храму Різдва Христового міста Горохова отець Андрій Гаврилюк, який провів духовну бесіду на Євангельську тему та розповів про підготовку до Великого посту. Лейтмотивом з уст священика звучали слова апостола Павла: «Хай між вами і далі панує братерська любов».

До речі, священнослужителі Горохівського благочиння УПЦ постійно співпрацюють з горохівським УТОСом. Цю благородну справу ще розпочав нині покійний отець Олександр Пасічник, якого понині вважають духовним батьком багато членів організації.

Духовний наставник незрячих, настоятель храму Різдва Христового міста Горохова отець Андрій Гаврилюк, провів духовну бесіду на Євангельську тему та розповів про підготовку до Великого посту.

Отець Андрій також привітав усіх з минулими святами та окропив святою йорданською водою. Спільна молитва об’єднала всіх присутніх, що просили у Господа духовного та фізичного здоров'я, миру в нашій багатостраждальній державі та благословення на подальшу активну діяльність районної організації УТОС.

Голова організації Лідія Шумчук щиро подякувала духовному отцю за постійну підтримку, молитву та благословення на добрі справи. І всі однодушно заспівали многоліття.

Роман НОВОСАД

Telegram Channel