Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Вам стільки нізащо не даси!»

Волинь-нова

«Вам стільки нізащо не даси!»

Про що не бажано запитувати жінку? Звісно, про її вік. Хай там що, а кожній хочеться здаватися трішечки молодшою. Ми підкажемо, як легко освіжити образ і візуально «скинути» кілька літ

Тон обличчя

Хоча засмага допомагає приховати дрібні дефекти, але вона може й додати вам років, адже на ній краще видно зморшки. Не забувайте, що ультрафіолетові промені шкідливі і старять шкіру, тож не нехтуйте сонцезахисним кремом у будь–яку пору року. Тональні засоби підбирайте максимально близько до натурального кольору обличчя.

Зачіска та колір волосся

Ніщо так не додає віку, як бездоганно вкладені пасма, з яких не вибивається жодна волосинка. Хочете мати свіжіший вигляд — ​надайте стрижці трохи неохайності, обравши, наприклад, ефект «рваних кінців». Якщо фарбуєте волосся, постарайтеся вибрати найбільш природний відтінок, адже попелясті або жовті блондинки, а також дами з волоссям кольору воронячого крила здаються значно старшими.

Об’ємна нижня губа

Ефект «дитячих» губ — ​простий спосіб візуально «скинути» кілька літ. Сучасні дівчата вважають, що краще збільшувати верхню або відразу обидві, аби стати привабливішими. Насправді ж завелика верхня губа додає дамі віку, тоді як об’ємна нижня — ​робить вираз обличчя трохи наївним і молодшим.

Високі вилиці

З віком риси обличчя стають менш чіткими, бо шкіра втрачає еластичність. При цьому у більшості жінок немає від природи гострих вилиць. А вони можуть допомогти візуально зменшити вік. У такому випадку вдаються до грамотного макіяжу, але не переборщіть з рум’янами, аби не стати смішними.

Свіжий погляд

Щоб «підняти» погляд і зробити його яскравішим, досить висвітлити дугу під бровою. Це можна зробити за допомогою світлого коректора, найсвітліших тіней або ж хайлайтера. Не забувайте про освіжаючі ванночки (наприклад, з льодом чи чаєм), які допоможуть позбутися мішків під очима.

Telegram Channel