Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
На Ратнівщині обговорили проблеми медичних закладів

Ратнівська районна державна адміністрація

На Ратнівщині обговорили проблеми медичних закладів

1 лютого голова Ратнівської районної ради Михайло Макарук взяв участь у нараді по підсумках роботи Ратнівської центральної районної лікарні та комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» за 2017 рік, що проходила у приміщенні райлікарні

Перед початком наради, повідомляє сайт районної ради, головний лікар Ратнівської ЦРЛ Михайло Бегаль провів для гостей, серед яких і голови об’єднаних територіальних громад, оглядову екскурсію закладом. Присутні ознайомилися зі станом ремонту у відділенні гемодіалізу, операційному блоці та інших відділеннях лікарні. У ході зустрічі були окреслені основні здобутки місцевої медичної галузі та плани на майбутнє.

 У ході зустрічі були окреслені основні здобутки місцевої медичної галузі та плани на майбутнє

По закінченні огляду медичного закладу всі присутні взяли участь у нараді , яка відбулась в актовій залі районної лікарні. Михайло Бегаль надав слово гостям та завідуючим відділеннями лікарні, які розповіли про потреби у своїх ланках та прозвітували про роботу за минулий рік. Про результати роботи та потреби Ратнівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги розповіла головний лікар Людмила Терещук. Михайло Макарук у своєму виступі подякував медичним працівникам за їх нелегку самовіддану працю, відзначив результативність досягнень медичної галузі району, акцентував увагу на важливості для місцевої влади завдання зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я району та особливій пріоритетності для себе, як голови районної ради, завдання допомоги в закупівлі дороговартісного медичного обладнання.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel