Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Отаку б техніку та й на наші поля!

FainaIdea

Отаку б техніку та й на наші поля!

У Британії розробили безпілотний робот-трактор

Англійська компанія розробила «Dynium Robot», автономний сільськогосподарський трактор, що не потребує водія. Найближчим часом автономний транспорт пройде останнє випробування на фермі-полігоні, після чого компанія збирається комерціалізувати Dynium Robot. Про це розповідає портал FainaIdea.

Функціонал робота-трактора досить широкий, в його конструкцію включені плуги, косарки та усі необхідні для традиційного трактора інструменти 

На думку фахівців компанії, фермерам буде набагато зручніше мати трактор, який не потребує водія, оскільки він би економив час для вирішення інших проблем. Трактор, як і багато інших автономних роботів, потрібно спочатку запрограмувати на дії, в процесі яких можна скорегувати маршрут і спостерігати за виконанням завдань.

Функціонал робота-трактора досить широкий, в його конструкцію включені плуги, косарки та усі необхідні для традиційного трактора інструменти. Також в трактор впроваджені і більш сучасні інструменти для автоматизації його роботи. Подбали розробники і про те, щоб фермер міг легко обслуговувати двигун. Для цього конструкція кузова була створена розкладною.

Telegram Channel