Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Нові обіцянки від Саакашвілі

EPA/UPG

Нові обіцянки від Саакашвілі

Колишній президент Грузії і голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі обіцяє назвати альтернативний уряд і десяток кандидатів у президенти

За словами Саакашвілі, на сайті «Руху нових сил» також будуть опубліковані адреси депутатів, які, на його думку, повинні голосувати за відставку президента Петра Порошенка. «До 18 лютого ми вам представимо альтернативний уряд і десяток нових кандидатів у президенти, з яких ви повинні вибрати», - сказав він на віче на Європейській площі в неділю. Про це розповідає Корреспондент.

 «Ми опублікуємо фотографії та адреси депутатів, які повинні голосувати за відставку Порошенко. Ми поїдемо до них додому і розповімо, чого ми від них хочемо», - заявив він

«Ми опублікуємо фотографії та адреси депутатів, які повинні голосувати за відставку Порошенко. Ми поїдемо до них додому і розповімо, чого ми від них хочемо», - заявив він. Під час віче Саакашвілі зачитав список українських військових, які загинули в січні цього року. «Поки наші воїни гинули за свою батьківщину, головнокомандувач України Петро Порошенко розслаблявся на Мальдівських островах і викидав сотні тисяч доларів в безодню індійського океану. Плював він на наших солдатів, плював він на Україну», - зазначив Саакашвілі. Він також звинуватив у некомпетентності прем'єра Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, що в Києві пройшов марш «За майбутнє», учасники якого прийшли на Європейську площу, де відбудеться мітинг. На площі зібралися близько 5 тисяч осіб. На акції був присутній лідер «Руху нових сил» Михайло Саакашвілі. Мітингувальники скандували «Україна без олігархів», «Демонтаж», «Відставка» та інші гасла.

Telegram Channel