Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Понад півмільярда гривень сплатили підприємці Волині до бюджетів у січні

ГУ ДФС у Волинській області

Понад півмільярда гривень сплатили підприємці Волині до бюджетів у січні

У січні 2018 року на Волині до бюджетів усіх рівнів спрямовано 507,4 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструють територіальні органи ДФС у Волинській області. Це на 105,9 мільйона гривень більше проти січня минулого року

«Перший податковий позитив нового фінансового року – плюс 26,4 відсотка сплачених податків до січня 2017 року. Для традиційно не надто економічно активного першого місяця такий ріст надходжень – це вагомий позитив, якого досягнуто шляхом покращення процесу адміністрування та завдяки налагодженому діалогу з представниками сумлінного бізнесу», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук. про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, підсумки виконання бюджетів за 2017 рік та перший податковий успіх цього року дозволяють прогнозувати такі ж позитивні тенденції на майбутнє.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, підсумки виконання бюджетів за 2017 рік та перший податковий успіх цього року дозволяють прогнозувати такі ж позитивні тенденції на майбутнє. Тим часом, як свідчить аналітика, платники податків Волині у перший місяць 2018 року спрямували до загального фонду держбюджету на 20,1 відсотка податкових платежів більше проти січня 2017 року. Місцеві бюджети теж отримали на 32,1 відсотка податків більше.

Telegram Channel