Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Тимошенко полетіла на сніданок у США

«Чому розплетена коса?»

Фото з мережі Youtube.

Волинь-нова

Тимошенко полетіла на сніданок у США

Петре Порошенку, бійтеся, а раптом Дональд Трамп вкаже перстом на Леді Ю?

Делегація партії «Батьківщина» вирушила до США на молитовний сніданок. Про це у понеділок повідомляє прес-служба партії, інформує «Українська правда».

«Делегація «Батьківщини» на чолі з лідером партії Юлією Тимошенко перебуває у Сполучених Штатах Америки з метою участі у заходах за програмою Національного молитовного сніданку, а також проведення низки робочих заходів», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, Національний молитовний сніданок з президентом США Дональдом Трампом відбудеться зранку четверга у Вашингтоні.

Національний молитовний сніданок з президентом США Дональдом Трампом відбудеться зранку четверга у Вашингтоні.

Молитовний сніданок має підкреслено духовний, а не політичний характер. Захід збирає до 3,5 тисячі гостей щороку. Крім політиків, на ньому присутні лідери конфесій, громадські діячі з понад 100 країн.
Вперше Національний Молитовний сніданок з президентом США провели в 1952 році за часів президентства Гаррі Трумена. Захід проходить в готелі Washington Hilton.

Відзначимо, що запрошення на Молитовний сніданок безкоштовне, проте згідно етикету гостям все ж доведеться витратитися – кожен із них повинен зробити благодійний внесок: сума коливається від декількох тисяч до десятків тисяч доларів.

Що ж стосується їжі, то меню щороку підбирають найпростіше: смажена картопля, яйця, соки, йогурт, джем, кава. До речі, тут існує традиція, коли гості самі собі збирають бутерброди з булочок, сиру, масла, зелені, бекону та інших продуктів. 

Telegram Channel