Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Нардепа в Раді звинуватили у знищенні 20 українських танків на завдання ФСБ

Олександр Пономарьов, член депутатської групи «Воля народу»

lustrator.com.ua

Нардепа в Раді звинуватили у знищенні 20 українських танків на завдання ФСБ

Народний депутат України з «Волі народу» Олександр Пономарьов причетний до знищення українських танків на замовлення російських спецслужб

Про це під час виступу з трибуни Верховної Ради заявив заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв, передає Depo.ua.

"У цій сесійній залі сидять власники компаній, про яких судові інстанції свідчать про їхній зв'язок з органами ФСБ, які завідомо знищують обороноспроможність країни. Я лише процитую рішення суду, який ухвалив рішення вилучити всю документацію, у компанії, власник якої є в цій сесійній залі. "Клопотання мотивується тим, що, за матеріалами кримінального провадження, службові особи Міноборони України, діючи з відома і за попередньою змовою зі спеціальними і розвідувальними органами Російської Федерації та суб'єктами господарювання, починаючи з 2016 року поставляли недоброякісну оливу для танків, що призвело до зупинки близько 20 танків", які вже сьогодні можна викидати на звалище. Хто ж поставляв цю оливу – так звана компанія "Агринол". А хто ж власник цієї компанії – Олександр Пономарьов, колишній голова партії регіонів у Бердянську, а сьогодні активний учасник парламенту", - констатував Соболєв.

Після того, як органи СБУ викрили цю шахрайську аферу один з найбільших складів в Слов'янську, де зберігалися 350 тонн цієї так званої оливи, згорів 28 січня цього року. 

За його словами, після того, як органи СБУ викрили цю шахрайську аферу, в якій фігурують мічені купюри як хабар представникам Міноборони, один з найбільших складів в Слов'янську, де зберігалися 350 тонн цієї так званої оливи, згорів 28 січня цього року.

"Таким чином намагалися приховати всі кінці, як вони сподіваються, ці авантюристи, але це вже не авантюра, це вже завідоме знищення бойової техніки… У нас в тилу знищують наші танки, моє звернення прошу вважати зверненням до СБУ, органів прокуратури і НАБУ", - сказав Соболєв і попросив правоохоронців покарати винних.

Нагадаємо, що вчора Соболєв без подробиць говорив про знищення таким чином 20 танків.

Telegram Channel