Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Любешові орієнтують безробітних на службу за контрактом

Любешівський районний центр зайнятості

У Любешові орієнтують безробітних на службу за контрактом

У Любешівському районному центрі зайнятості було проведено зустріч для безробітних із числа військовослужбовців та учасників АТО, повідомляє відомство на сторінці у «Фейсбуці»

До участі запросили головного спеціаліста Любешівського бюро безкоштовної правової допомоги Едуарда Гречка та заступника військового комісара-начальника відділення комплектування Любешівського районного військового комісаріату капітана Костянтина Борбича. Був присутній і командир взводу зв’язку старший лейтенант Євген Олещук, який проходить військову службу у 14 окремій механізованій бригаді міста Володимира-Волинського.

Євген Олещук доповнив, що для укомплектування взводу зв’язку, вони готові прийняти на службу водіїв вантажних автомобілів, які мають посвідчення відповідної категорії, слюсарів з ремонту автомобілів, а також спеціалістів зв’язку.

Костянтин Борбич ознайомив присутніх з вимогам до прийняття на військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського і старшинського складу. Розповів про порядок відбору кандидатів та проходження процедури оформлення з пред’явленням необхідних документів. А також надав інформацію про пільги і гарантії для військовослужбовців, згідно з чинним законодавством, про переваги і грошове забезпечення. Підкреслив, що районні військові комісаріати, на підставі переліку вакантних посад, пропонують потенційним кандидатам посади, з урахуванням пріоритетності в їх комплектуванні. Євген Олещук доповнив, що для укомплектування взводу зв’язку, вони готові прийняти на службу водіїв вантажних автомобілів, які мають посвідчення відповідної категорії, слюсарів з ремонту автомобілів, а також спеціалістів зв’язку. Для отримання більш детальної інформації запросив зацікавлених осіб до Любешівського військового комісаріату.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel