Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Спортивне свято для дітей з вадами зору у Луцькому районі

«Спорт для всіх».

Спортивне свято для дітей з вадами зору у Луцькому районі

У рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів «Спортивна зима» естафети на снігу відбулися у селі Крупа

Організували змагання для вихованців Крупівського навчально-реабілітаційного центру для дітей з вадами зору працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

З вітальним словом для учнів виступила заступник директора Волинського обласного центра ФЗН «Спорт для всіх» Альона Ковальчук. Вона наголосила про важливість рухової активності взимку та закликала дітей дотримуватися здорового способу життя.

Учні 5-9 класів змагалися в чотирьох естафетах: «Санчата», «Флорбол», «Фітбол» та «Садіння картоплі». 

Учні 5-9 класів змагалися в чотирьох естафетах: «Санчата», «Флорбол», «Фітбол» та «Садіння картоплі». В ході змагань призові місця розподілилися наступним чином: третє місце виборола команда «Отаман», друге дісталося команді «Соколи», а переможцями стали команда «Волинь».

 

У якості винагороди діти отримали грамоти та дипломи від Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» та море позитивних емоцій.

Головною метою заходів програми «Спортивна зима» є популяризація активного дозвілля в зимовий період та залучення різних верств населення до систематичних занять фізичною культурою в зимовий період.

 

 

 

 

Telegram Channel