Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Росії міцнішає маразм: збираються «назло америкосам»… не пити «Кока-Колу»

Gazeta.ua

У Росії міцнішає маразм: збираються «назло америкосам»… не пити «Кока-Колу»

Бо компанія-виробник є спонсором Олімпіади, до якої Росію не допустили через масове вживання спортсменами допінгу

Влаштувати бойкот компанії «Coca Cola Inc.» закликає російський політолог Руслан Осташко, інформує Gazeta.ua.

У своєму блогові переконує — таким чином росіяни покарають Міжнародну олімпійську комісію за дискваліфікацію своїх спортсменів. Адже Coca Cola є головним спонсором Олімпійських ігор з 1928-го.

«Брудна кампанія проти російського спорту – це явне політичне замовлення США», – вважає Осташко.

«Брудна кампанія проти російського спорту – це явне політичне замовлення США», – вважає Осташко.

Поведінка МОК взагалі була свинською, комісія поводилася як остання сволота, переконує він. Міжнародні ЗМІ, такі як BBC та ARD, висвітлили доповідь про допінг-спорстменів «по-скотинячи» і всіляко познущалися над ними.

Автор блога вважає, що з опонентами на Заході росіяни не впораються, якщо будуть боротися за правилами «русского мира». Їх треба «карать рубльом».

«Це у нас є честь, совість, уявлення про порядність і репутацію. У них же замість честі, серця і совісті, тільки лише гаманець», – пояснює політолог.

Покарати пропонує головного спонсора МОК – компанію Coca Cola. Закликає відмовитися від напоїв CocaCola, Fanta і Sprite.

У соцмережах пропонує влаштовувати флешмоб. Запустив хештег #БойкотCocaCola. Закликає росіян постити його кожного дня на своїх сторінках і розповідати про причетність виробника напоїв до допінгового скандалу.

«Щоб ті, хто підтримують МОК і його русофобську діяльність заплатили грошима і зіпсованим іміджем. ... Ні копійки історичному спонсору МОК!», – закликає Осташко.

Telegram Channel