Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лучанка змагається за титул  «Miss Military fantasy»

Оперативне Командування «Захід»

Лучанка змагається за титул «Miss Military fantasy»

На рахунку Надії Кононової чимало врятованих життів, і для своїх побратимів вона – як янгол-охоронець

Всі, хто хоче підтримати Надію Кононову, можуть це зробити на сторінці Бойовий бюлетень у Фейсбуці. Варто лише поставити вподобайку під фотографіями чарівної Надії! Про це повідомляє сайт Оперативного Командування «Захід».

Фельдшер одного з підрозділів 14 ОМБр оперативного командування «Захід», старший сержант Надія Кононова, нагороджена відзнакою начальника Генерального штабу «За взірцевість у військовій службі» ІІІ ступеня,  – у Збройних Силах України вже понад 7 років, і де б не ніс службу підрозділ, кароока красуня Надія завжди з ним! З особовим складом підрозділу пройшла й важкі роки війни на Донбасі, жорстокі бої, хірургічні операції поряд із місцем бойових дій. Під час однієї з таких пораненому бійцю заради порятунку його  життя довелося ампутувати ногу. Загалом, на рахунку Надії Кононової чимало врятованих життів, і для своїх побратимів вона – як янгол-охоронець, тож завжди, у будь-якій ситуації, може розраховувати на їхню допомогу, підтримку, пораду. А розрадою для дівчини є чотирилапі друзі, яких у кожному з наших підрозділів повно, і про яких Надія не просто дбає, а за потреби й лікує.

З особовим складом підрозділу пройшла й важкі роки війни на Донбасі, жорстокі бої, хірургічні операції поряд із місцем бойових дій.

А мріє наша Надія, як і кожна жінка, про сім’ю, дітей, про домашній затишок. І впевнена, що  мріяти дуже важливо, бо мрії розраджують, мотивують, дають сили виконувати свою, нехай важку, але таку потрібну роботу – заради єдиної для всіх мети, Перемоги.

Telegram Channel