Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рятувальники допомогли жінці, яка замерзала біля смітників

Місто Луцьк

Рятувальники допомогли жінці, яка замерзала біля смітників

Рятувальники спільно з поліцейськими та медиками провели профілактичний рейд по Луцьку для виявлення осіб без постійного місця проживання

На вулиці Привокзальній з особами, які опинилися у складних життєвих обставинах, учасники рейдової групи провели профілактичну бесіду та вручили листівки з правил пожежної безпеки та запобігання обмороженням в умовах низьких температур. Рейдовики виявили жінку, яка перебувала в напівпритомному стані та замерзала біля смітників. Їй на допомогу направили швидку медичну допомогу. Про це повідомляє спільнота «Місто Луцьк» у «Фейсбуці». 

Рейдовики виявили жінку, яка перебувала в напівпритомному стані та замерзала біля смітників. Їй на допомогу направили швидку медичну допомогу.

Як наголосив начальник Луцького міськрайонного відділу управління ДСНС України у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Василь Оліферчук, щоб запобігти переохолодженню людей без місць постійного проживання та інших малозахищених верств населення, у Луцьку організовано роботу територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг на вулиці Данила Галицького, 18, де можна зігрітися, помитись, отримати теплий одяг і харчування.

«Окрім того, у місті діє Центр обліку бездомних осіб благодійного фонду «Переображення» на вулиці Станіславського, 15а, який може одночасно прийняти до 10 осіб. У центрі безхатченки та особи які опинилися у складних життєвих обставинах можуть отримати гарячу їжу, одяг та залишитися на ночівлю», – зазначив Василь Оліферчук.

Telegram Channel